Word vrijwilliger

Vrijwilligers creëren mogelijkheden 

 

In alle afdelingen van Mekanders steken vrijwilligers dag na dag de handen uit de mouwen.  

Ze maken een wandeling met onze cliënten, helpen een handje in het crea-atelier of bij het semi-werk, bakken samen met een bewoner koekjes, begeleiden een fietsgroep met een duofiets of rolstoelfiets, bieden hulp bij het paardrijden, onderhouden de tuin, verrichten administratief werk, halen cliënten op met de minibus, zorgen voor dat tikkeltje extra individuele aandacht via onze buddywerking,… Op die manier leveren vrijwilligers een belangrijke meerwaarde aan onze werking. 

Vrijwilligers creëren in onze afdelingen extra mogelijkheden. Daarom betekenen ze erg veel voor onze cliënten. Vaak ontstaat er een unieke persoonlijke band tussen vrijwilligers en cliënten. Daar hechten we veel belang aan. Voor elke bijdrage, groot of klein, zijn we onze vrijwilligers enorm dankbaar. 

Word jij onze volgende vrijwilliger? 

Heb jij een beetje tijd over? Wil je graag het verschil maken? Wil je graag je ervaring, je talenten, je tijd, je geduld, … belangeloos inzetten in één van onze afdelingen? Je zal er een hele hoop liefde en voldoening voor in de plaats krijgen.

Heb je interesse om je als vrijwilliger in te zetten voor één van onze afdelingen? Laat het ons snel weten. Geef je interesse door en we zoeken samen naar de beste invulling van je engagement. 

Interesse? 

Contacteer ons!
Om je gebruikservaring te verbeteren maken we gebruik van cookies. Door onze site te gebruiken ga je akkoord met deze cookies? Geen probleem!